De grote passie, hoe heb ik die ontwikkeld?

Ik begon met speelplein animator toen ik nog maar 15 jaar oud was. Dat idee had ik gekregen door een brief van de gemeente of ik misschien zou geïnteresseerd zijn. Ik ben dan naar een info moment gegaan en voelde ik direct de klik/ gevoel dat speelplein echt iets voor mij was. Ook omdat ik zelf als kind vaak naar het speelplein ging en het mega leuk vond.

Op het infomoment zeiden ze dat we best een cursus deden zodat we wat meer wisten wat een moni zijn precies inhoud. En wat er allemaal extra komt bij kijken. Ik vond de cursus mega leuk en had onmiddellijk al veel bijgeleerd.

Ik schreef me dan in om moni te zijn voor de weken dat ik kon in de grote vakantie. Ik had 1 week gekregen waar ik mocht staan bij de tweede jongste groep (leeftijd 6-8). Ik vond het een mega leuke week, ik kon me inkleden en schminken om de kindjes gelukkig te maken. Ik speelde mega veel spelletjes om de kindjes gelukkig te maken. En de passie was er gewoon onmiddellijk. De hoofdman (Mijn baas) zei ook na men eerste week dat ik het mega goed had gedaan en ik echt een aanwinst was voor het speelplein.

Op dat moment wist ik dat ik elk jaar erna ging proberen om zo veel mogelijk te staan. En inderdaad het jaar daarna stond ik 5 van de 6 weken. Het jaar daarop deed ik hetzelfde en het jaar daarop ook. Ik heb een enorme passie ontwikkeld voor speelplein en ben van plan om ook hoofdwond te worden. Ik doe mijn cursus daarvoor in de herfstvakantie en ik kan niet wachten.

Veel Moni’s en kinderen hebben mij ook dit jaar gezegd dat ik het nieuwe hoofd van het speelplein aan het worden ben. Wat een heel erg groot compliment is en ik trots ben dat mensen dat zeggen tegen mij.

Indien speelplein er niet was, zou ik niet weten wat ik zou moeten doen in de vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *