De zoektocht naar Netwerkeconomie

Mijn eerste jaar in het hoger starte ik met Farmacie. Dit was blijkbaar toch niet zo mijn ding en ben ik gestopt na 1 jaar. Toen moest ik opzoek gaan naar een andere richting wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Ik ging eerst en vooral uit naar wat mijn interesses waren en keek ik naar wat ik had gestudeerd in het middelbaar. Dit was economie wetenschappen. Omdat de wetenschappelijke richting niet echt mijn ding was wou ik iets economisch beginnen doen.

Ik begon dus te kijken naar verschillende economische richtingen op hogeschool niveau. Alle richtingen waar de korte uitleg mij interesseerde daarvan bestelde ik de brochure van. Als ik alle brochures had ontvangen begon ik deze te lezen en schreef ik de richtingen op die me echt interesseerde. Ik ging van die richtingen naar het info moment om wat meer te gaan luisteren. Op die momenten vielen er veel richtingen weg en hield ik er nog twee over. Ik twijfelde nog tussen kmo-management en Netwerkeconomie. Netwerkeconomie leek me een veel leukere en meer innovatieve richting. En daarom koos ik om die richting te gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *