Usertesting van prototypes

🚀 Boeiende Weken van usertesten bij MCT (Multimedia & Creatieve Technologie) 

De afgelopen weken kreeg ik de kans om in de wereld van studentenappontwikkeling bij MCT te duiken. ğŸ“±ğŸ’¡Het testen van prototypes was een verrassende ervaring, en hier zijn drie apps die ik met plezier heb verkend:

TaskTogether door Amber Debouvere:

Het vereenvoudigen van gedeelde taken op kot, TaskTogether zorgt voor eenvoudig takenbeheer. Maak en plan taken eenvoudig in, of het nu een eenmalige opdracht is of een terugkerende. Je had ook de mogelijkheid om er meerdere personen aan te verbinden. De app zat goed in elkaar. De afbeelding hieronder is de hompage van haar app.

Beazzy door Kobe Lamote:

Ontdekken van lokale activiteiten is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Beazzy laat je evenementen in de buurt verkennen en creëren. Je kan er alle events in de buurt op vinden zodat je rap nieuwe vrienden maakt. Je kan sturen naar de maker van het event voor wat meer info, je hebt ook de mogelijkheid om zelf activiteiten erop te zetten. De app zat goed in elkaar. De afbeelding hieronder is de hompage van zijn app.

ScheduHome door Vince Boelens:

Het beheren van huishoudelijke apparaten is makkelijker geworden met ScheduHome. De app stelt gebruikers in staat om te plannen wanneer specifieke huishoudelijke apparaten actief moeten zijn. Hoewel de app goed in elkaar zat, had toch enkele punten van feedback, zoals het opnieuw kunnen gebruiken van verwijderde apparaten en het verwijderen van de ‘focus’-functie. De homepage van zijn app staat hieronder.

Het was een fantastische interessant om in deze innovatieve app prototypes van MCT-studenten te duiken. ğŸš€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *