Data als grondstof

Op 5 december 2022 kwam een alumni van netwerkeconomie namelijk Stef Rutsaert een workshop geven over data als grondstof. Stef Rutsaert werkt bij het bedrijf Moore. Hij wou ons een paar tools leren hoe we efficiƫnt informatie kunnen ophalen en in een excel bestand kunnen gieten. Het doel was dus om te leren over verschillende tools en hoe die werken. Plus wat je er allemaal mee kan doen. Wil je zien welke tools we hebben gebruikt of wil je snel linken met Stef Rutseart? helemaal van onder dit bericht staan links die je verder kunnen helpen.

Ik was blij dat we verschillende tools gingen leren omdat ik op sommige vlakken van technologie nog niet zo geavanceerd ben. En ik dus iets heel handig zou bijleren waar ik vaker gebruik van zal maken tijdens mijn studies en in men verdefre toekomst. Het resultaat vond ik heel erg goed want alles werkte heel snel en vlot en ik heb weinig porblemen ondervonden. Alles werd ook goed voorgetoont waardoor ik en men medestudenten direct wisten wat we moesten doen.

Ik vond het een heel erg interessante en heel nuttige workshop. Ik heb hier veel van bijgeleerd en zal zeker hierdoor vaker data van mezelf beginnen verzamelen. Stef Rutsaert heeft de workshop heel duidelijk gegeven. 

hier onder staan er twee foto’s van resultaten tijdens de workshop. De bovenste foto is van de tool powerautomate hoe je de resultaten van forms omzet naar excel. De onderste foto is wanneer ik het forms document heb ingevuld en de resultaten in het excel bestand zijn gepubliceerd.

Wil je weten welke verschillende tools we hebben gebruikt?  Dan kan je de links naar elke tool hieronder vinden. 

https://www.office.com/launch/excel

https://make.powerautomate.com/environments

https://forms.office.com/Pages

Wil je een connectie maken met Stef Rutsaert? De link naar zijn linkedin profiel staat hier: https://www.linkedin.com/in/stef-rutsaert/

Of leer je graag wat bij of wil je eens praten met het bedrijf Moore (het bedrijf waar Stef Rutsaert werkt)? Dit is de link naar de website van Moore: https://www.moore.be/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *