Vizual story telling toerisme

Op 15 december 2022 gaven de studenten van toerisme enkele presentaties aan de studenten van netwerkeconomie. Ze gaven presentaties over verschillende landen. En ikzelf heb er 3 mee gemaakt. Ik zal nu elke presentatie apart bespreken. En van onder na elke bespreking van de presentatie staat er een visueel verslag.

Presentatie 1:

De eerste presentatie die ik heb bijgewoond ging over het land Ijsland. 3 stuenten gaven wat meer info over wat er daar allemaal te zien en te beleven valt.

Ik vond dit een heel interessante powerpoint omdat ik er zelf al eens naar toe ben geweest. En vond het lek om nog wat meer van de cultuur te ontdekken maar ook na te denken of ik sommige dingen heb gezien heb toen ik daar was. Ik heb allesinds veel bijgeleerd. 

Presentatie 2:

De tweede presentatie ging over Letland. Ze hebben wat meer inzicht geven hoe de cultuur daar is. Wat je precies kan doen en zien.

Ik vond het een heel interessante powerpoint. Ik heb veel bijgeleerd over Letland. En heb door deze presentatie wat meer interesse gekregen in het land.

Presentatie 3:

De laatste presentatie ging over Indonesiƫ. Ze hebben uitgelegd waar het ligt, hoe groot het is, wat de cultuur daar is. Wat je daar allemaal kan zien.

Ik vond het een heel interessante powerpoint. En heb wat meer inzocht gekregen in de cultuur van Indonesiƫ. En wat er daar allemaal heel typisch is dat er gebeurd.

Dit is de link waar ik de 3 verschillende visueele verslagen heb gemaakt.

https://drawify.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *